Klage på NRK programmet!

Kjære Vien Ngo, viktig at alle sender inn klage på NRK programmet nå. Bruk oppskriften nedenfor da ta det bare noen sekunder å fø det gjort. Kan vi klare 500 klager tror du? Da vil det bli lagt merke til. Som dere ser nedenfor gjør dere følgende:

1. klikk på lenken under

2. fyll ut fornavn og etternavn

3. skriv e-postadressen din to ganger

4. legg inn klageteksten som står nedenfor (med de forandringer dere ønsker)

5. kryss av for samtykke

6. klikk på “send inn”

Det var det hele! Da har NRK Kringkastingsrådet fått en ny klage. Tallet på klager er viktig. Hvis alle klager nå kan vi få gitt en melding fra buddhistene i Norge som blir lagt merke til. Det er nå det gjelder.

Lykke til!

Vennlig hilsen

Egil Lothe

generalsekretær

NB! Spre gjerne denne e-posten videre

https://www.nrk.no/informasjon/kringkastingsradet-1.7960576 

Du kan henvende deg elektronisk ved å bruke dette skjemaet.

* Må fylles ut

* Navn:

* E-post:

* Verifiser E-post:

* Henvendelsen gjelder:

Klage på programmet «På tro og Are» om buddhismen som brukes på NRK sin skoleside.

Dette programmet ble opprinnelig sendt 23.11.2010 men er lagt ut på NRKs skoleside til bruk i KRE og RE fagene. Det inneholder grove usannheter om Buddhas kvinnesyn. NRK hevder her at «kvinner er mentalt underlegne menn og ute av stand til å forstå og praktisere læren hans». Dette har Buddha aldri sagt. Dette er faktisk motsatt av hva Buddha har sagt. I filmen blir Buddha fremstilt som en fet baby. Buddhister fremstiller aldri Buddha på denne måten. Det er upassende og sårende for buddhister. Programmet må derfor fjernes med en gang fra NRK sin skoleside.


Tin Khác